Aqua Libra Yachtcharter

Aqua Libra Yachtcharter staat in voor verhuur van luxueuze motorjachten van het gerenommeerde merk Linssen Yachts. Met de unieke “All inclusive” formule kan je in alle genot de prachtige binnenwateren van België en Nederland ontdekken aan boord van uw “eigen” Linssen.

Basis Antwerpen

Vanaf 2023 zal de verhuur van de luxueuze Linssen Yachts ook gebeuren vanuit de haven van Antwerp Nautical Center, gelegen in het Asiadok te Antwerpen. Ontdek de charmes van Belgische en Nederlandse binnenwateren, bezoek historische steden, uitgestrekte natuurgebieden en nautische hoogtepunten vanaf uw Linssen Yacht.

Vrijblijvende prijsofferte

Ongerepte natuur in vaargebieden zoals de Belgische polders en kanalen, de Nederlandse Biesbosch en Zeeland liggen binnen uw vaarbereik. Huur uw “eigen Linssen” bij Aqua Libra Yachtcharter in een “All Inclusive” formule. Aqua Libra Yachtcharter is partner van het “Linssen Boating Holidays” netwerk. Ze onderscheiden ons door het nastreven van de hoogste standaard in luxe en kwaliteit. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een droomvakantie op het water.

Investeerders gezocht

U kunt ook onderdeel van Aqua Libra Yachtcharter worden door te investeren in een charterjacht voor de locatie in Antwerpen. Voor de verdere uitbreiding en voortdurende vernieuwing van onze vloot zoeken wij sympathieke investeerders. Ontdek er meer over bij ons in jachthaven “De Spaanjerd” in Kinrooi: midden in het Maasplassengebied, het grootste aaneengesloten watersportgebied van de BeNeLux.

Meer over Aqua Libra

Aqua Libra Yachtcharter werkt sedert 2011 intensief samen met de familie Linssen. De thuisbasis in jachthaven “De Spaanjerd” te Kinrooi ligt op een boogscheut van de Linssen werf te Maasbracht. In de vloot zijn bijna alle modellen van Linssen Yachts aanwezig. Deze kunnen dus gehuurd worden voor een rondvaart van een week of meerdere weken. Op die manier kan je het schip van je dromen bij ons “beleven” en uitgebreid proefvaren. Daarom is Aqua Libra uniek. Het team staat jullie graag met raad en daad bij in alle aspecten die met bezit, het onderhoud en het varen met een motoryacht samenhangen.

Contacteer de partner!