Rondvaarten in de Stadshaven

Van 21 tot 24 juli is het zo ver, The Tall Ships Races 2022 komt naar Antwerpen! Leg snel jouw rondvaart vast via onderstaand formulier.

The Tall Ships Races 2022
Van 21 tot 24 juli is het zo ver, de Tall Ship Races komt naar Antwerpen! De prachtige schepen zullen afgemeerd liggen in het Kattendijk-, Willem- en Bonapartedok. De beste manier om al dit moois te aanschouwen is natuurlijk vanop het water. Antwerp Nautical Center is één van de vier exclusieve partners die rondvaarten mag aanbieden tijdens het event. De kapitein van onze sloep “Warose” neemt jullie mee voor een aangename tocht van 50 minuten. Leg snel jouw tijdslot vast via onderstaand formulier.

Praktisch
We varen elke dag uit van 21 tot 24 juli. De 50 minuten durende rondvaart neemt jullie mee door de verschillende dokken van de Stadshaven. Vermits de rondvaart start aan onze gebouwen, is er voldoende parkeerplaats voorzien. We vertrekken telkens stipt op het uur om alle deelnemers een aangename en ontspannende vaart te bezorgen. Om jullie de mogelijkheid te geven van het water te genieten in alle comfort voorzien we 6 plaatsen per tocht.

Annuleringsvoorwaarden:
Indien de Klant de overeenkomst wil annuleren, moet Nassau Scheepsbenodigdheden zo spoedig mogelijk hiervan schriftelijk of via mail op de hoogte worden gebracht. De Klant kan de reservatie kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de aanvang van de rondvaart.

Bij annulering tussen de 7 dagen en 2 dagen voor aanvang van uw rondvaart bedragen de annuleringskosten 50% van de totale aankoopprijs. Bij annulering op de 2de dag voor het begin of later bedragen de annuleringskosten 100% van de totale aankoopprijs.