Kwaliteitslabel

Het Antwerp Nautical Center werkt samen met partners die uitblinken in hun vakgebied. Na een grondige screening zijn de juiste partijen samengebracht onder het Antwerp Nautical Center – Kwaliteitslabel.

Kwaliteitslabel?

Dit Kwaliteitslabel staat voor een keurmerk binnen de pleziervaart. Voor toekenning van het label is er rekening gehouden met volgende eigenschappen:

 

  • Uitstekende dienstverlening
  • Klantgerichte aanpak
  • Ruime expertise
  • Ten dienste van de watersporter
  • Complementaire diensten en services

Partner worden?

Het Antwerp Nautical Center maakt onderdeel uit van Charles De Wit Holding NV. Dit gerenommeerd  familiebedrijf viert zijn 75ste verjaardag in 2022. Sinds begin jaren 90 groeide Ch. De Wit NV uit tot marktleider op gebied van bunkeractiviteiten. Door een constante innovatie en zin voor onderneming heeft de groep zich met Nassau Scheepsbenodigdheden stilaan weten te manifesteren in de wereld van de pleziervaart. Naar Nederlands voorbeeld werd in september 2021 het Antwerp Nautical Center gelanceerd, waar complementaire watersportgerelateerde bedrijven worden samen gebracht onder het partnerlabel. Neem hier contact op en ontdek of uw bedrijf past in dit vernieuwende concept.

Belofte aan de klant

Samen met de partners wilt het Antwerp Nautical Center optimaal ten dienste staan van de klant. Dankzij een jarenlange ervaring in verschillende sectoren kunnen we een professionele ondersteuning aanbieden. Het Antwerp Nautical Center is een initiatief ten behoefte van de klant om de mogelijkheid te geven verschillende diensten en producten gecentraliseerd te vinden. We luisteren graag naar feedback omtrent onze service om zo een optimale dienstverlening te garanderen.

“Het Antwerp Nautical Center-kwaliteitslabel is een innovatief gegeven in de pleziervaart. Op deze manier worden gevestigde waardes binnen de sector in de kijker gezet onder 1 label.”

Peter De Wit – Initiatiefnemer

Antwerp Nautical Center – Partners

Huysman Verzekering

De marktleider op gebied van verzekeringen voor uw boot. Ga gerust het water op!

More2Sea

Van makelaardij tot coachings en reizen met de bekende kapitein Piet Smet.

Nassau Technics

Partner voor onderhoud en herstellingen aan plezierjachten

Kapitein Piet

Piet Smet, inmiddels overal bekend als Kapitein Piet, weet te boeien.

Volvo Penta

Wie binnenboordmotor zegt, zegt Volvo Penta. Een sterk en betrouwbaar merk.

North Sails

De zeilmakerij van het gerenomeerde merk North Sails vind je hier!

Navis Organica

Op-en-top verzorging van uw jacht door gebruik te maken van duurzame producten.

Nassau Scheepsbenodigdheden

De scheepswinkel met het meest uitgebreide assortiment en deskundig advies.

Contacteer ons

Heb je vragen over onze producten en diensten of ben je geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op.

 

15 + 1 =