Huysman Yacht

Huysman Yacht heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verzekering en financiering van boten. Het team van Huysman Yacht bestaat uit gepassioneerde mensen met een uitgebreide expertise

Zorgeloos genieten

Als ervaren zeilers weet Huysman Yacht als geen ander wat u als klant nodig heeft om zorgeloos te kunnen genieten. Huysman Yacht ondersteunt u in het vinden van de juiste verzekering zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, zelfs wanneer pech zich voordoet.

Bootverzekering op maat

Elke schipper heeft andere wensen. Huysman Yacht luistert naar uw verhaal en stelt een offerte op maat voor. Burgerlijke aansprakelijkheid, omnium, rechtsbijstand of wedstrijdzeilen, Huysman Yacht biedt een juist pakket op maat.

Charter verzekering

Huurt u een boot op vakantie of verhuurt u uw eigen boot. Zorg voor een veilige vaart en sluit de juiste verzekering af bij Huysman Yacht. Zo kan u aansprakelijkheid als schipper en de aansprakelijkheid van uw crew indekken.

Meer over Huysman Yacht

Huysman Yacht staat altijd klaar zodat u zorgeloos kan genieten van uw boot met een bootverzekering op maat. Een goede kapitein is een verantwoordelijke kapitein, zeker wanneer het dreigt fout te lopen. Met een correcte verzekering op maat van uw passie, geniet u van meer gemoedsrust. Zorgeloos varen is het ware plezier van uw hobby. Samen met Huysman Yacht zegt u vaarwel tegen uw ongerustheid. Geniet zonder stress van uw boot én uw vakantie.

Op momenten van pech of schade is het een geruststelling dat u kan rekenen op een ervaren schadespecialist. Huysman Yacht is als onafhankelijk makelaar in bootverzekeringen en yachtverzekeringen, dé specialist in België en Nederland. Met de correcte polis op maat van uw passie kan u genieten van zorgeloze watersportmomenten.

Reeds 30 jaar bouwt Huysman Yacht aan duurzame contacten met al onze maatschappijen. Zo kan Huysman Yacht u steeds de beste bootverzekering aanbieden aan de meest voordelige prijs. Omdat niet elke boot identiek is en de vaaromstandigheden enorm uiteenlopend zijn probeert Huysman Yacht steeds op uw maat de juiste verzekering te vinden. Van bescheiden pleziervaart tot een luxueus privéschip, motorjacht of charterboot, bij Huysman Yacht vindt u uw verzekering op maat van uw hobby en boot.

Contacteer de partner!