North Sails

North Sails is een wereldwijd gekende en gerenommeerde zeilmakerij. Door een constante innovatie is North Sails toonaangevend in de zeilwereld. De Belgische tak van North Sails staat de klant ter beschikking voor onderhoud en herstellingen aan al uw zeilen.

Nieuwe zeilen

North Sails is het bedrijf bij uitstek voor de aankoop van een nieuwe set zeilen. Het professionele en ervaren team helpt je doorheen het hele aankoopproces, van opmeting tot oplevering. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën blijft North Sails steeds een stap voor op de concurrentie.

Onderhoud

De professionele zeilmakers van North Sails voorzien in onderhoud en herstellingen van uw zeil. Zeilen kunnen worden afgeleverd in de winkel het Antwerp Nautical Center en worden in de aanliggende werkplaats van North Sails hersteld.

Ligging

Dankzij een ruime parking voor de deur van de zeilmakerij van North Sails kunnen uw zeilen eenvoudig afgeleverd worden. Er zijn zelfs ligplaatsen voor uw boot voorzien zodat u een minimale afstand moet afleggen om gebruik te maken van de services van North Sails.

Meer over North Sails Belgium

North Sails werd in 1957 opgericht door Lowell North. Hij nam de kennis die hij had opgedaan als ingenieur in de luchtvaart mee in de zeilmakerij. Dit was het begin van een succesverhaal. Over de jaren groeide de reputatie van North Sails in de zeilwereld en in de wedstrijdzeilerij.
Het juiste zeil kiezen voor een (wedstrijd)boot is een uitdaging. De experten van North Sails helpen u in dit proces met als doel een sterker, lichter en sneller zeil te ontwikkelen dat geoptimaliseerd is voor uw boot.
De zeilen van North Sails worden gemaakt op een basis van wetenschap en innovatie. Door gebruik te maken van de 3Di technologie wordt er een langere levensduur en een betere vormvastheid verkregen dan bij de concurrentie. Met behulp van computerprogramma’s creëerde North Sails de “North Design Suite (NDS)” als het middel om nieuwe zeilen te ontwikkelen.
De zeilen van North Sails worden over de hele wereld geproduceerd met de meeste activiteit in Sri Lanka. De verschillende sites volgen hetzelfde North protocol om aan de hoge standaarden te voldoen. North Sails is klaar voor de toekomst in het zeilen, komt u mee?

Contacteer de partner!