Veiligheid aan boord

Veiligheid aan boord is essentieel voor een rustige en aangename tijd op het water.

Keuring veiligheidsmateriaal

We zijn een erkend keuringscentrum voor keuring van reddingsvesten, brandblussers en reddingsvlotten. Voor veiligheidsoplossingen die we niet bij ons kunnen nazien werken we samen met gespecialiseerde partners. 

Onderhoud veiligheidsmateriaal

Voor onderhoud aan uw veiligheidsmateriaal staat het Antwerp Nautical Center graag bij met tips en advies. Onderhoud dat we niet ter plaatse kunnen uitvoeren, doen we in samenwerking met gespecialiseerde partners.

Huur reddingsvlot

We hopen dat u het nooit zult nodig hebben, maar u kan bij het Antwerp Nautical Center en Nassau Scheepsbenodigdheden terecht voor het huren van een reddingsvlot. Een reddingsvlot is een essentieel hulpmiddel op open water.

Belangrijk

Elk item dat bijdraagt aan de veiligheid aan boord heeft een vervaldatum. Vermijdt boetes bij een controle en laat je veiligheidsuitrusting tijdig keuren. Nassau Technics en Nassau Scheepsbenodigdheden verzorgen keuring van reddingsvesten en ander veiligheidsmateriaal.

Huren reddingsvlot

Vanaf nu kan u bij Nassau Scheepsbenodigdheden en het Antwerp Nautical Center terecht voor het huren van een 6 personen reddingsvlot. Veiligheid aan boord is enorm belangrijk, zeker op open water. Huur daarom een 6 personen reddingsvlot via onderstaand contact formulier of kom langs in de winkel.

Wanneer u slechts af en toe op open water vaart is het aankopen van een reddingsvlot een te grote kost. Niet enkel de aankoopprijs maar ook het onderhoud kan snel oplopen. Bij Nassau Scheepsbenodigdheden kan u een 6 personen reddingsvlot huren. Het is raadzaam om de huur van een reddingsvlot tijdig te reserveren want de beschikbaarheden zijn beperkt.

De kostprijs voor de huur van een reddingsvlot bedraagt €10 per dag (incl. BTW). Let op: Bij het bestellen van dit artikel betaalt u verplicht een borg van € 250 cash.

Vraag de huur van een reddingsvlot aan via onderstaand contactformulier of kom langs in de winkel.

Contacteer ons