Nassau Technics

Nassau Technics is uw partner voor onderhoud en herstellingen aan plezierjachten.

Unieke voordelen

Dankzij een professionele werkplaats gecombineerd met de nodige expertise kunnen we een brede waaier aan diensten bieden. Uniek is ook onze onderhoudssteiger van 50 meter waar uw boot gerust afgemeerd kan blijven tijdens herstellingen of installatie.

U kan ons telefonisch bereiken via: +32 3 233 00 67

 

1. Onderhoud & herstelling aan buitenboordmotoren

Samen met gespecialiseerde partners staan we in voor onderhoud & herstellingen aan uw buitenboordmotor. We verzorgen eveneens het winterklaar maken van de motor na het seizoen, dit kan gecombineerd worden met het stockeren van de motor tot volgend seizoen. Onze winkel is 6 dagen op 7 geopend om uw motor met een gerust hart bij ons achter te laten.

 

2. Onderhoud & herstelling aan binnenboordmotor

Samen met onze partner Volvo Penta verzorgen we onderhoud en herstellingen aan de binnenboordmotor van uw vaartuig. De combinatie van onze expertises zorgt voor een uitgebreide kennis ten dienste van al uw problemen.

 

3. Verwarming en AC

Als officiële verdeler van Webasto en Kabola kan Nassau Technics u begeleiden in de aankoop van uw klimaatregeling doorheen het hele proces.

 

 

4. Navigatieapparatuur

Nassau Technics is verdeler van B&G en Simrad producten. We zijn eveneens erkend installateur en onderhoudscentrum van deze producten. Om uw boot beter te beschermen tegen diefstal kan u eveneens bij ons terecht voor de aankoop en installatie van de Moving Intelligence tracker Mi01 en Mi50.                                                                           

5. Rompbehandelingen

Een correcte en tijdige behandeling van de romp is bevorderend voor de levensduur en de prestaties van uw schip. Samen met Navis Organica  zorgt Nassau Technics voor het juiste onderhoud op een duurzame manier.                                                                                                                        

6. Veiligheid

Voor keuring en onderhoud van uw veiligheidsmateriaal kan u ook bij onze technsiche dienst terecht. We zijn erkend keuringscentrum voor allerhande reddingsvesten, brandblussers en reddingsvlotten.

Partners