Volvo Marine & Industrie Center

Volvo Marine & Industrie Center is het enige officieel erkende Volvo Penta Center in België en is uw adres voor aankoop, onderhoud en herstellingen van Volvo Penta scheepsmotoren.

Verkoop motoren

Bij het Antwerp Nautical Center kan u terecht voor advies op maat voor de aankoop van een Volvo Penta pleziervaart motor. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van het juiste Volvo Penta product, met de juiste kwaliteit, tegen de juiste prijs.

Service & Onderhoud

Volvo Marine & Industrie Center is gespecialiseerd in het onderhouden van Volvo Penta motoren en aandrijfsystemen. De Volvo Penta motor is het hart van uw investering. Samen met Nassau Technics zorgen wij ervoor dat we uw Volvo Penta motor in goede conditie blijft.

Parts & Accessoires

Met de Originele Volvo Penta onderdelen en accessoires streven wij naar optimale performantie, betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw motor. U kan in het center terecht voor originele kwaliteitsproducten van Volvo Penta.

Meer over Volvo Marine & Industrie Center

Volvo Marine & Industrie Center is het enige officieel erkende Volvo Penta Center in België en is uw adres voor aankoop, onderhoud en herstellingen van Volvo Penta industriële- en scheepsmotoren voor zowel beroeps- en pleziervaart. Ook voor alle Volvo Penta onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.

Volvo Penta is al sinds 1992 actief in Antwerpen. Volvo Marine & Industrie Center heeft zich ontwikkeld tot één van de acht Volvo Penta Centers in de Benelux en is nog steeds het enige Center dat actief is in alle Volvo Penta takken: Industrie, Marine Bedrijfsvaart en Marine Pleziervaart.
In samenwerking met het Antwerp Nautical Center wilt Volvo Marine & Industire Center de beschikbaarheid voor klanten uit de pleziervaart verhogen. Hiermee is Volvo Marine & Industrie Center in staat om het volledige klantenbestand van Volvo Penta te bedienen.

Ons streefdoel is om door de inzet van deskundig en continu opgeleid personeel een betrouwbare service te bieden. Door het ter beschikking stellen van hoogwaardige, innovatieve en milieuvriendelijke Volvo Penta motoren, onderdelen en accessoires willen wij door alle aan ons gekoppelde Volvo Penta Service Dealers en Volvo Penta klanten erkend worden als een betrouwbare Volvo Penta ambassadeur. Hierbij wordt er gewerkt volgens de Volvo kernwaarden: kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.

Contacteer de partner!