Nassau Scheepsbenodigdheden

Nassau Scheepsbenodigdheden staat bekend als dé scheepswinkel met het meest uitgebreide assortiment en deskundig advies. In de afgelopen jaren is Nassau Scheepsbenodigdheden dankzij een enthousiast team uitgegroeid tot een begrip binnen de pleziervaart.

Breed Gamma

Zowel in de winkel als op de webshop van Nassau Scheepsbenodigdheden is er een breed gamma aan producten. Nassau Scheepsbenodigdheden werkt samen met verschillend huisleveranciers waaronder: Besto, Slam, Talamex en Kabola.

Ruime winkel

De ruime winkelruimte van Nassau Scheepsbenodigdheden is uniek in zijn soort in België. Nergens vindt u zoveel producten onder één dak. De aangename setting van de Stadshaven staat voor waterplezier- en beleving. Nassau Scheepsbenodigdheden heeft een parking vlak voor de deur, zowel voor boten als voor auto’s.

Klantgerichte aanpak

Bij Nassau Scheepsbenodigdheden staat de klant centraal. Ons ervaren team staat u bij met alle vragen over watersport en pleziervaart. De medewerkers van Nassau Scheepsbenodigdheden zijn er om u te helpen en te begeleiden in uw kleine en grote aankopen. Spring gerust eens binnen en we helpen u graag verder.

Meer over Nassau Scheepsbenodigdheden

Nassau Scheepsbenodigdheden is een stabiel bedrijf met een zeer goede reputatie in de binnenvaart en watersport wereld. Sinds 2014 maakt het deel uit van de groep Charles De Wit Holding samen met 3 andere bedrijven: De Wit Bunkering, Belgian Trading & Bunkering en De Wit Transport.
Er is een zeer breed gamma producten aanwezig voor onze twee klantengroepen waarbij de medewerkers van Nassau Scheepsbenodigdheden de klanten met de nodige expertise verder helpen in het aankoopproces.
Nassau Scheepsbenodigdheden heeft als doel om de meest betrouwbare en service-minded organisatie te zijn voor belevering van scheepsbenodigdheden aan binnenvaart en watersport.
De winkel van Nassau Scheepsbenodigdheden is in de week geopend van 8u30 tot 17u00 en in het weekend van 10u00 tot 16u00. Met meer dan 1000m² winkelruimte is er voor ieder wat wils. Van kledij tot veiligheidsartikelen en allerhande andere zaken, Nassau Scheepsbenodigdheden heeft het op voorraad.

Contacteer de partner!