Koophaven

De haven van het Antwerp Nautical Center is de trekpleister van het concept. Onze innovatieve aanlegsteiger staat ten dienste staan van verschillende bedrijven voor verkoop, verhuur en onderhoud. 

Onze haven

De haven van het Antwerp Nautical Center is geen doorsnee jachthaven. De ligplaatsen in de haven zijn enkel beschikbaar voor:

 

  • Verkoop van boten
  • Verhuur van boten
  • Onderhoud
  • Tanken van diesel
  • Bezoek aan het Antwerp Nautical Center

De koophaven van Antwerp Nautical Center is een uniek concept in België. Het is een plaats waar een koper verliefd kan worden op zijn toekomstige boot. Aan onze 50 meter lange steiger, met verschillende vingerpieren, is er plaats om een assortiment aan boten te stallen.

De haven is 6 dagen op 7 geopend en onze experten staan de voorbijgangers graag bij met eerstelijnsadvies. Onze ruime openingstijden bieden de nodige flexibiliteit om een bezoek te plannen voor een potentiële aankoop. In onze aangename ontvangstruimte kan je de details van het bezoek in alle rust bespreken bij een lekkere tas koffie.

Een deel van de ligplaatsen in de Antwerp Nautical Center haven is beschikbaar voor charterboten. 

De ruime parking maakt dat klanten met een gerust hart hun wagen kunnen laten staan voor de gehele huurperiode. De centrale ligging van het Antwerp Nautical Center, aan het Albertkanaal en de Schelde, geeft een ideale uitvalsbasis voor dagtochten en meerdaagse reizen.

Nassau Technics voorziet, samen met de verschillende partners van het Antwerp Nautical Center, de mogelijkheid tot het uitvoeren van onderhoud in de haven. Zo kan u hier terecht voor onderhoud of herstellingen aan binnen-/buitenboordmotor, romp, elektronica, veiligheidsuitrusting en  navigatie-apparatuur.

De aanlegsteiger ligt vlak voor de deur van het Antwerp Nautical Center. Kom dus gerust eens langs met uw boot en stap binnen voor advies op maat. Ook om diesel te tanken kan u bij ons terecht.