Kapitein Piet

Piet Smet, inmiddels overal bekend als Kapitein Piet, weet te boeien. Met zijn jarenlange ervaring opgedaan op verschillende schepen over heel de wereld kan Kapitein Piet u begeleiden en coachen op allerlei avonturen. 

Schip Meester

Ga samen met Kapitein Piet het water op en ontdek hoe u alles uit uw schip en de natuurelementen haalt. Kapitein Piet begeleidt zowel zeilers als motorbootvaarders in het optimaliseren van technieken. Zodoende vaart u steeds, onder alle omstandigheden, zonder stress.

Op avontuur

Kapitein Piet gaat samen met u op avontuur. U kiest het doel en de bestemming, Kapitein Piet begeleidt u in de voorbereidingen en tijdens de tocht. Het programma draait rond het leven op zee en fine-tuning van de zeilvaardigheid.

De ervaring van je leven

Veel watersporters dromen van lange reizen, over oceanen en wereldzeeën, naar verre landen. Kapitein Piet zorgt ervoor dat deze dromen werkelijkheid worden. Hij plant jouw wereldreis mee en zorgt ervoor dat u goed voorbereid aan de reis van uw leven kan beginnen. Wilt u nog meer begeleiding? Dan vaart Kapitein Piet mee met u over de oceaan.

Meer over Kapitein Piet

Kapitein Piet is een autoriteit in de watersport en wil zijn kennis en ervaring graag delen met alle andere watersporters. Om alles uit uw eigen boot te halen, of om de stap te maken naar een groter avontuur op zee: Kapitein Piet is uw schipper. Zijn ervaring als Whitbread Round The World-zeiler (nu The Ocean Race) maakte hem de ideale schipper om zes onervaren Bekende Vlamingen veilig in drie weken de oceaan over te varen in “Over de Oceaan”. Ook die ervaring zet Piet met zijn team graag om in avonturen voor iedereen.

Contacteer de partner!