More2Sea

More2Sea is de scheepsmakelaar bij uitstek voor de verkoop van uw boot. Verder is More2Sea exclusief dealer van Italia Yachts, Brazapi Catamarans en Marlin Trimarans in de Benelux. Het team van Piet Smet staat klaar voor u.

Scheepsmakelaar

Het team van More2Sea bestaat uit gerenomeerde scheepsmakelaars. Door een jarenlange ervaring bij de verkoop van allerhande boten samen te brengen is More2Sea uw partner bij uitstek als makelaar voor de verkoop van uw boot.

Exclusief dealer

More2Sea is exclusief dealer van Italia Yacht, Brazapi catamarans en Marlin Trimarans. Deze merken zijn speciaal voor u uitgekozen omdat ze voldoen aan de standaarden van Piet Smet en zijn team van More2Sea.

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een nieuwe boot maar zit u nog met vragen? Heeft u een boot op het oog maar bent u onzeker over enkele specificaties? Het team van More2Sea begeleidt uw aankoop van begin tot einde.

Meer over More2Sea

Jarenlange ervaring, maar toch gloednieuw. More2Sea heeft de kennis en ervaring om u te helpen met het aankopen van uw volgende boot. Van het selecteren tot het transporteren, van het onderhandelen tot het registreren, More2Sea weet wat u te wachten staat bij de aankoop. Vaak is dat meer dan u denkt. Met de jarenlange ervaring als wedstrijdzeiler, scheepsmakelaar en zeilcoach weet Piet Smet samen met zijn team precies waar u op moet letten. More2Sea kent de fijne kneepjes van het vak en kijkt graag met u mee om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.

Het vaste team van More2Sea bestaat uit Piet Smet en Thijs Hillebrand. Samen met een team van betrouwbare partners hebben ze een schat aan ervaring in de werelden van de pleziervaart en wedstrijdzeilerij. Het combineren van kennis en ervaring leidt tot een ijzersterk team dat volledig voor u klaar staat. Kom gerust eens langs om alle verschillende services te ontdekken of voor meer informatie over één van onze merken.

Contacteer de partner!