Verkoop sloepen

Voor verkoop van sloepen en bijboten ben je bij het Antwerp Nautical Center aan het juiste adres. In samenwerking met gevestigde waarden kunnen we een ruim assortiment aan leuke dagboten aanbieden.

Welke sloep past bij mij?

De sloep wint enorm aan populariteit in België. Het is een leuke, eenvoudig bestuurbare dagboot voor het hele gezin. Er bestaat een ruim assortiment aan allerhande sloepen van klassiek tot tender. Onze medewerkers staan u graag bij in uw zoektocht naar de juiste sloep. Twijfel niet en neem nu contact op.

Proefvaren?

Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd om u de sloep te laten ontdekken door alle mogelijkheden te bespreken. Bij concrete interesse behoort een proefvaart ook tot de mogelijkheden om u verder te helpen bij de juiste keuze.

Wat kost een sloep?

De prijzen van sloepen lopen ver uiteen. Deze worden onder andere beïnvloed door het uitrustingsniveau en de gewenste motor. In vergelijking met andere dagboten zijn sloepen over het algemeen interessant geprijsd. Instapmodellen beginnen al vanaf ca. €12500. Voor elk budget bestaat er wel een sloep. Kom gerust eens langs in de winkel om uw mogelijkheden te ontdekken.

Binnenboordmotor of buitenboordmotor?

De keuze van een nieuwe motor bepaalt voor een groot gedeelte het karakter van uw sloep. In functie van wat u verwacht van uw sloep opteert u eerder voor een binnen- of buitenboordmotor. Een buitenboordmotor vaart op benzine en staat gekend voor een meer sportieve vaarstijl. Het assortiment aan buitenboordmotoren is eindeloos. Onze sloepen worden vaak verkocht samen met een Honda motor, kwaliteit gegarandeerd. Sloepen met een binnenboordmotor hebben vaak een hogere aankoopprijs. Een door diesel aangedreven binnenboordmotor zorgt echter voor velen voor het ultieme sloepgevoel. Hier kiezen we meestal voor het uitgebreide gamma van Volvo Penta. Onze collega’s van Nassau Technics staan in voor de inbouw van de motor en de technische aanpassing en uitrusting, volledig naar uw wens. Het is duidelijk, ook op gebied van motorisatie is er voor ieder wat wils, onze experten begeleiden u met veel plezier in het maken van de juiste keuze.

Contacteer ons!

8 + 2 =