Navis Organica The Shop: powered by Nassau Scheepsbenodigdheden

De producten van Nassau Scheepsbenodigdheden zijn nu ook rechtstreeks verkrijgbaar in Wemeldinge. In samenwerking met Navis Organica heeft Nassau Scheepsbenodigdheden hier een winkelpunt opgestart.

De winkel

Nassau Scheepsbenodigdheden en het Antwerp Nautical Center breiden uit naar Wemeldinge. In samenwerking met Navis Organica starten ze een innovatief concept. Door het ondersteunen van de pop-up shop in Wemeldinge zijn de producten van Nassau Scheepsbenodigdheden nu ook op locatie beschikbaar. Spring zeker eens binnen in deze nieuwe winkel wanneer u in de buurt bent. De collega’s van Navis Organica staan u met plezier te woord. Er is een beperkt assortiment beschikbaar in de winkel maar het volledige assortiment van Nassau Scheepsbenodigdheden kan geleverd worden in dit winkelpunt.

De pakjesautomaat

Bestellingen die geplaatst worden bij Nassau Scheepsbenodigdheden kunnen rechtstreeks opgepikt worden in de winkel. Moest de winkel gesloten zijn is er een pakjesautomaat waar u contactloos uw bestelling kan ophalen.