Navis Organica Yachtcleaning

Navis Organica is specialist in het onderhoud en de reiniging van motorboten en zeiljachten. Respect voor de natuur staat centraal bij Navis Organica door gebruik te maken van duurzame producten. Kuisen van uw boot of yacht? Een totale opknapbeurt? Je schip zomerklaar maken? Navis Organica is jouw partner voor alle onderhoud.

Periodiek onderhoud

Navis organica onderhoudt gedurende het hele seizoen uw boot. Van de tewaterlating tot de moment waarop uw yacht zich weer op het droge bevind behandelt Navis Organica uw schip. Ga met ons in zee voor een seizoen zonder zorgen.

Polieren, waxen & gelshield

De jarenlange ervaring van Navis Organica in polieren en waxen stelt ze in staat de originele diepe glans van uw gelcoat te herstellen. Verder zorgt Navis Organica ervoor dat uw schip de correcte behandeling krijgt voor én na osmose.

Schuren, schilderen & teak

Schakel Navis Organica in voor de jaarlijkse schuur-en schilderwerken aan de romp en aan dek. De specialiteit van Navis Organica is de 3 staps teak-bewerking. Zo ziet uw dek er in 1-2-3 weer als nieuw uit.

Meer over Navis Organica Yachtcleaning

De klant is kapitein bij Navis Organica.
Jij bent niet zomaar een klant en daarom verleent Navis Organica méér dan ‘zomaar’ schoonmaakdiensten. We streven naar een hechte en solide samenwerking gebaseerd op vertrouwen, expertise en flexibiliteit.
Navis Organica gaat met jou, de klant en kapitein, in gesprek voor een constructief overleg om een goede verstandhouding te bekomen en onze diensten te optimaliseren.
Elk van onze partners is betrouwbaar en standvastig als een bolder – maar tegelijkertijd duurzaam en ecologisch ingesteld. Navis Organica streeft er samen met zijn partners naar om zowel producten als schoonmaaktechnieken voortdurend te verbeteren. Zo bekomt Navis Organica steevast een optimale tevredenheid en blinkend schone schepen of jachten.
Ethisch ondernemen is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder bekommerd te zijn om het milieu. En terecht! Daarom vindt Navis Organica het heel belangrijk om enkel gebruik te maken van producten waar een gecertificeerd ecolabel op plakt – en die dus 100% biologisch afbreekbaar zijn.
Bij Navis Organica vind je dus altijd alle hens aan dek om je een waaier aan diensten aan te bieden en je op je wenken te bedienen. Routine- of dieptereiniging? Een totale opknapbeurt? Je schip zomerklaar maken? We gaan graag met je in zee!

“Navis Organica Yachtcleaning is de partner bij uitstek voor onderhoud aan romp en dek. Op een ecologische manier zorgt Navis Organica Yachtcleaning voor uw schip en het milieu”

Contacteer de partner!