Luxe Linssen Yachts verhuur

Huur een luxueus Linssen Yachts vanuit de haven van het Antwerp Nautical Center, gelegen in het Asiadok te Antwerpen. Ontdek de charmes van Belgische en Nederlandse binnenwateren, bezoek historische steden, uitgestrekte natuurgebieden en nautische hoogtepunten vanaf uw Linssen Yacht. Ongerepte natuur in vaargebieden zoals de Belgische polders en kanalen, de Nederlandse Biesbosch en Zeeland liggen binnen uw vaarbereik. Huur uw “eigen Linssen” via het Antwerp Nautical Center in een “All Inclusive” formule.  Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een droomvakantie op het water.

Linssen Grand Sturdy 45.0 Sedan

De Linssen Grand Sturdy 45.0 Sedan is de ultieme reisboot. Dankzij een bijzonder ruim salon wordt bij geopende salondeure een enorme leefruimte gecreëerd. De belangrijkste kenmerken en details lichten wij toe in onderstaande link. Om haar echt te waarderen raden we u aan om zelf aan boord te stappen van onze nieuwe Grand Sturdy 45.0 Sedan.

Linssen GS 45.0 AC Intero

Met een Variotop® vaart u ‘buiten’ en voegt u achterdek of open kuip en stuursalon samen tot één grote buitenruimte. Zijn de weergoden u minder gunstig gezind, dan sluit u de Variotop®, waardoor u als het ware de stuurstand met de kajuit verbindt en er een indrukwekkende binnenruimte ontstaat. Zo verenigt de Variotop® de compartimenten en dus de bemanning.

Boek nu jouw vakantie!

Boot