Verkoop boten

Het Antwerp Nautical Center werkt nauw samen te werken met een scala aan partners die gespecialiseerd zijn in de verkoop van boten over verschillende segmenten. Met onze samenwerkingsverbanden kunnen we de klant voorzien van een gevarieerde selectie boten die voldoen aan diverse behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een elegant jacht voor luxe uitstapjes op zee, een stevige RIB voor spannende watersportactiviteiten, of een betrouwbare tweedehands optie, wij streven ernaar om je te helpen het perfecte vaartuig te vinden.

Vertrouw op het Antwerp Nautical Center en zijn partners om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van het verkennen van verschillende opties tot het vinden van de ideale boot die aansluit bij de gewenste maritieme avonturen en levensstijl.

More2Sea

More2Sea is de exclusieve dealer van Italia Yachts voor de BeNeLux. Als gespecialiseerde jachtdealer streven ze ernaar hun klanten te voorzien van de meest verfijnde en opwindende zeilervaringen. Met de Italia Yachts-collectie bieden ze zeiljachten die uitblinken door hun ongeëvenaarde schoonheid, prestaties en technologische innovaties. Verder biedt More2Sea deskundige aankoopbegeleiding en makelaarsdiensten voor tweedehands boten. Hun ervaren team staat klaar om de klant te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands boot die aan al de behoeften voldoet.

Antwerp Marine Center

Het Antwerp Marine Center is een toonaangevende bestemming voor hoogwaardige RIBs in Antwerpen. Met een passie voor maritieme avonturen en een toewijding aan kwaliteit, streven ze ernaar om de ultieme partner te zijn voor de verkoop van RIBs. Hun uitgebreide assortiment belichaamt vakmanschap, betrouwbaarheid en innovatie, waardoor ze voldoen aan de behoeften van zowel professionele gebruikers als enthousiaste recreanten. Bij Antwerp Marine Center staat klanttevredenheid voorop, met een team van deskundigen dat klaarstaat om je te begeleiden naar de perfecte RIB voor avontuur op het water.